Életképek

Címlap

FLL verseny - Into Orbit

2018.12.15-én rendezték meg Szegeden a First Lego League nemzetközi robotika és kutatási verseny területi döntőjét. A tét a nemzetközi fordulóba történő bejutás volt. A versenyen a 10 fős csapatnak az űrkutatással kapcsolatos kutatásukról kellett előadást tartani, valamint szintén az űrkutatáshoz kapcsolódó nagyméretű tesztpályán feladatokat megoldani az általuk készített robottal. A robotkonstrukció és a programozás egyaránt a csapat munkája, amelyet a szakmai zsűri szintén értékelt.
A Bányai 10 fős csapata fegyelmezett versenyzéssel robotprogram kategóriában 3., kutatási előadás kategóriában 3. és robotdesign kategóriában szintén harmadik helyen végzett. Így összetettben a 2. helyet szerezte meg és kvalifikálta magát a nemzetközi fordulóba. (Az összetett verseny első két helyezettje jutott a nemzetközi mezőnybe.)

A csapat tagjai:
Coulibaly-Rácz Médea Zília (6.B), Ecsédi Dániel (7.A), Hegedűs Panni (8.B), Józsa Tamara (8.B), Kovács-Bánhalmi Hédi (6.A), Mihalik Sára (7.A), Nagy Korina Vanda (6.A), Nyíri Kata Luca (7.A), Petrányi Lilla (6.A), Rácz Boglárka (7.B)

Felkészítő: Kiss Róbert.

Ön itt van: Kezdőlap FLL verseny - Into Orbit