Életképek

Címlap

Nyári sportsikerek - úszás, röplabda

2021. július 14-17. között Szegeden rendezték meg az Országos Cápa Úszó Bajnokságot. Mohay Janka, iskolánk 6.A osztályos tanulója négyszer állt a dobogóra. Janka eredményei:
800 méter gyors 2. helyezés;
400 méter gyors 3. helyezés;
200 méter gyors 2. helyezés;
1500 méter gyors 2. helyezés.
https://keol.hu/kecskemet-bacs/mohay-janka-negyszer-is-dobogora-allhatott-az-orszagos-capa-bajnoksagon?fbclid=IwAR3tlSXURVc8vnm_4dTUNcbbAJlCFRqFvBB1UBwnjFEkqkWFs8m4zhUExaU
Néhány nappal később a LIII. Országos Gyermek Úszó Bajnokságon Janka Csapatával a 4*200 m-es leány gyorsváltóban országos 6. helyezést ért el.
https://hiros.hu/sport/tudositas-az-orszagos-gyermek-uszo-bajnoksagrol?fbclid=IwAR08szQ-p1TlvsjuRjPPIqEHxr4mic4OI-F3ZxTawdxdoRWV9WezQJMFfjo

Az ország minden részéről, közel háromszázan indultak el idén is a korosztályos ranglistaverseny-sorozaton, hogy eredményeikkel bejuthassanak az országos döntőbe. Köztük iskolánk 9.A osztályos tanulója, Kispeti Anna is, aki a 2021. július 16-án Csepelen megrendezett Strandröplabda utánpótlás Magyar Bajnokság U16 leány döntőjében 5. helyezést ért el. A leányok között minden idők legjobb UP eredményét érte el ezzel megyénkben. A szezonban nyújtott teljesítmény a két évvel idősebb korosztályban is eredményhez vezetett: az augusztus 16-i Lupa-tavon megtartott Strandröplabda utánpótlás Magyar Bajnokság U18 leány döntőjében 13. helyen végzett társával - legfiatalabb párosként a mezőnyben. A két verseny között, az augusztus 8-án Csepelen lebonyolított Strandröplabda utánpótlás Magyar Bajnokság U22 leány B-döntőjében 2. helyezést ért el.

     

Ön itt van: Kezdőlap Nyári sportsikerek - úszás, röplabda